پارچه‌های فاستونی به‌دلیل کیفیت بالا، خوش‌دوخت و خوش‌اتویی در تمام دنیا برای دوخت کت و شلوار مردانه مورد استفاده قرار می‌گیرند. انواع جدید این پارچه‌ها امروزه برای دوخت کت و شلوار و کت و دامن های زنانه و شلوار‌های اندامی زنانه و مردانه بسیار مورد استفاده هستند. دانستن همه چیزهای مهم درباره پارچه‌های فاستونی به شما کمک می‌کند استفاده بهتر و مناسب‌تری از این پارچه داشته باشید؛ پس در ادامه مقاله‌ی همه چیز درباره پارچه‌های فاستونی همراه بازار بزازی باشید.

 

١- تاریخچه پارچه فاستونی در ایران

تولید پارچه فاستونی در ایران بیش از صد سال قدمت دارد. کارخانه‌های مطرح و موفقی در این زمینه در کشور عزیزمان فعالیت کرده‌اند و تاریخچه تولید پارچه فاستونی را به دورانی درخشان در این مرز و بوم تبدیل کرده‌اند. از اولین کارخانجات تولید کننده فاستونی در ایران مانند کارخانه وطن تا تولیدکنندگان مطرح امروزی، مانند کارخانجات مطهری، جامعه و کوکما همه در اعتلای نام این صنعت کوشیده‌اند و برگی زرین از تعهد و پشتکار بر دفتر صنعت نساجی کشور از خود بر جای نهاده‌اند.

کارخانجات تولیدکننده پارچه فاستونی در ایران از اولین نسل‌های تولیدکننده صنعتی پارچه در این آب و خاک هستند. با پشتمار و تخصص و همت بلند مدیران، مهندسان و کارگران خود توانسته‌اند از جاده ناهموار تحریم و تخریب صنایع داخلی عبور کنند. امیدواریم با رفع موانع موجود، ارتباط لازم با صنعت روز نساجی دنیا برقرار شود و این صنعت به جایگاه بلندی که شایسته‌ی نام ایران و ایرانی در دنیا است دست یابد.

 

٢- مواد تشکیل دهنده پارچه فاستونی چیست؟

اصلی‌ترین ماده اولیه پارچه‌های فاستونی از دیرباز پشم گوسفند بوده است. پشمی که با استانداردی خاص تولید و مصرف می‌شود. نسل خاصی از گوسفندان (گوسفندان استرالیایی) دارای پشمی بلندتر از گوسفندان معمول هستند. این تارهای بلندتر پشم به هنگام ریسندگی با ایجاد گره کمتر در نخ، تار مرغوب‌تری پدید می‌آورند که بادوام‌تر و باکیفیت‌تر از نخ‌هایی است که از پشم معمولی تهیه می‌شوند.

از سوی دیگر الیاف پشم گوسفند با خواص طبیعی خود مانند مقاومت در برابر نفوذ آب، برگشت‌پذیری از چروک با آویزان ماندن و نگه‌داری مولکول‌های هوا در بین الیاف خود، نخی بسیار مرغوب پدید می‌آورند که راحتی بالایی برای مصرف‌کننده به ارمغان می‌آورد.

پارچه‌های فاستونی به‌همین دلایل برعکس پارچه‌های حاصل از مواد مصنوعی با کیفیت پایین که در زمستات سرد و در تابستان گرم هستند، تعادل دمایی خوبی برای پوست در فصول مختلف به وجود می‌آورند. به اصطلاح پارچه‌هایی چهار فصل هستند، در تابستان خنک هستند و به پوست اجازه تنفس می‌دهند و در زمستان با حفظ گرمای بدن نزدیک پوست از احساس سردی هوا جلوگیری می‌کنند.

 

مواد تشکیل دهنده پارچه فاستونی چیست؟

پارچه‌های فاستونی در سه دسته اصلی پشم/ترویرا، ترویرا/ویسکوز و پلی استر/ویسکوز تولید می‌شوند.

پشم/ترویرا

پارچه‌های پشم/ترویرا که گران‌قیمت‌ترین نوع پارچه‌های فاستونی هستند، از ترکیب الیاف پشم با الیاف ترویرا تولید می‌شوند. هر چه درصد پشم به کار رفته در پارچه بیشتر باشد، قیمت آن نیز بالاتر می‌رود. فاستونی‌های پشم ترویرا در بازار ایران بیشتر با درصدهای ١٠/٩٠، ۲۰/٨٠ و ۴۵/۵۵ یافت می‌شوند که عدد کوچک‌تر نشان‌دهنده درصد پشم پارچه است.

فاستونی ۴۵/۵۵ پشم/ترویرا مرغوب‌ترین فاستونی تولید داخل و محبوب‌ترین آن‌هاست. کالیته‌هایی که با نام پشم ترویرا در سایت بازاربزازی ارائه کرده‌ایم همه فاستونی ۴۵/۵۵ هستند.

 

شبه فاستونی

نوع دیگر پارچه‌های فاستونی، معروف به شبه فاستونی، پارچه‌های فاستونی هستند که از ترکیب ترویرا ویسکوز بافته می‌شوند، الیاف ویسکوز به کار رفته در این پارچه‌ها، نوعی الیاف بر پایه مواد طبیعی هستند که طی فرآیندهای خاصی تولید می‌شوند. این پارچه‌های فاستونی خوش‌اتو و خوش‌دوخت هستند و دوام بیشتری نسبت به پارچه‌های پشم ترویرا دارند. از قیمت مناسب‌تری هم برخوردارند.

 

پلی استر ویسکوز

نوع دیگر پارچه‌های شبه فاستونی پارچه‌های با ترکیب پلی استر ویسکوز هستند. این پارچه‌ها از نظر ظاهری تفاوتی با فاستونی‌های دیگر ندارند و تنها از قیمت مناسب‌تری برخوردارند.

 

لاکرادار یا کشی

نوع آخر و جدیدترین عضو خانواده فاستونی، فاستونی‌های لاکرادار یا کشی هستند. این پارچه‌ها در دو نوع دوبرکش و یک برکش تولید می‌شوند. پارچه‌های کشی اغلب از یک جهت حالت کشسان دارند اما پارچه‌های فاستونی دوبرکش یا بِزاَیاغ هم از طول حالیت کشسان دارند و هم از عرض و بسیار مورد توجه خانم‌ها هستند به صورت ویژه. چرا که خانم‌ها بیشتر علاقه‌مند به دوخت و استفاده از شلوارهای اندامی و یا با مدل‌های بدون کمربند هستند که از پارچه‌های کشسان تهیه می‌شوند. کیفیت بالای پارچه‌های فاستونی و خوش‌دوخت و خوش‌اتو بودن این پارچه‌ها در کنار دوام بالا، تول نشدن در اثر استفاده، ثبات رنگ و کیفیت از برتری‌های پارچه‌های فاستونی کش نسبت به دیگر انواع پارچه‌های کشی موجود در بازار است.

 

٣- تنوع طرح و بافت پارچه‌های فاستونی

پارچه‌های فاستونی با ترکیب‌های مختلف در بافت‌ها و طرح‌های متنوع نظیر پارچه گاباردین، پارچه فیلافیل، پارچه جودون، پارچه فاستونی سوزنی، پارچه دیپلمات، پارچه فاستونی کشی و پارچه فاستونی چهارخانه تولید می‌شوند.

تنوع طرح‌های پارچه‌های فاستونی بسیار گسترده است. هر سرشاخه دارای تنوع طرحی زیرشاخه‌های مربوط به خود است. طرح‌های چهارخانه و دیپلمات به شکل‌های متنوع و در زمینه‌های متنوعی تولید می‌شوند. رنگ‌های پارچه‌های فاستونی بیشتر در طیف‌های مشکی، نوک‌مدادی، خاکستری، سورمه‌ای، کرم، آبی و آبی نفتی تولید می‌شوند. این رنگ‌ها هم برای دوخت پارچه کت و شلوار و کت و دامن پرطرفدار هستند هم برای شلوار و کت‌های تک.

 

تنوع طرح و بافت پارچه‌های فاستونی

 

کلام آخر

در شرایطی که هزینه‌های زندگی، امروزه بسیار سنگین شده‌اند یکی از بهترین راه‌های استفاده بهتر از درآمد، خرید با بهترین قیمت و کیفیت است. خرید اجناس با قیمت پایین اما بی‌کیفیت در واقع افزایش هزینه‌ها را به دنبال دارد. اما خرید کالای باکیفیت هم زمان بیشتری نیاز شخص را مرتفع می‌سازد و هم رضایت خاطر و آرامش مصرف‌کننده را به‌دنبال دارد. یافتن محصولات با اصالت و باکیفیت در بازار امروز کاری سخت و زمان‌بر است. فروش کالاهای تقلبی و کپی بی‌کیفیت باعث شده یافتن محصولات با اصالت دغدغه همیشگی مصرف‌کننده ایرانی باشد. شناخت برندها و تولیدکننده‌های معتبر و ارائه دهنده‌های محصولات آن‌ها از بهترین راه‌های خرید باکیفیت است.

بازاربزازی با ارائه دست اول محصولات کارخانجات معتبر و مطرح داخلی تولیدکننده پارچه فاستونی به قیمت پایه بازار، خیال مصرف‌کننده را از بابت خرید باکیفیت و به قیمت آسوده کرده است. از سوی دیگر خرید آسان و سریع آنلاین را برای شما فراهم کرده‌ایم تا بدون نیاز به مراجعه به بازار خرید خود را انجام دهید. اگر تولیدکننده یا فروشنده پارچه هستید برای خرید عمده با ما تماس بگیرید. اگر خرید از اينستاگرام و دیدن هر روزه استوری‌ها و پست‌های اطلاعاتی ما برای شما جذاب است، پیج اینستاگرام ما منتظر حضور گرم شماست.

همراه شماییم:)

حس خاص متفاوت بودن را با ما تجربه کنید…

 

امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]